Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kurdele görmek

Rüyada yeşil kurdele görmek

Rüyada yeşil kurdele görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, işlerinde aksama olacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kurdele gördüyseniz:

  • Tecrübeli veya konusunda uzman kişilerle yapacağınız konuşmalar vizyonunuzu geliştirebilir.

Rüyada yeşil kurdele görmek geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kurdeleli altın görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, koltuğunun yükseleceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada belinde kırmızı kurdele görmek üzgün olacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kurdele takmak onlarla doyasıya vakit geçireceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurdeleli yüzük görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, gözden düşeceğine delalet eder.

Rüyada lacivert kurdele görmek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına inanılır.

Rüyada kırmızı kurdele almak büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, varolan borçların ödeneceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine işarettir.

Rüyada yüzük ve kurdele görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments