Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kurdeleli altın görmek

Rüyada mavi kurdeleli altın görmek

Rüyada mavi kurdeleli altın görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, ticarette zarar edeceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada mavi kurdeleli altın gördüyseniz:

  • İlgisiz davranırsanız daha fazla şey öğrenebilmeniz mümkündür.

Rüyada mavi kurdeleli altın görmek aile hayatının sorunsuz olacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına delalettir.

Rüyada mavi kurdele görmek desteksiz kalacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kurdeleli altın bilezik görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı kurdeleli altın görmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine işaret eder.

Rüyada kurdele çözmek ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına işaret eder.

Rüyada saça kurdele takmak başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına delalet eder.

Rüyada kurdeleli alyans görmek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, yolunun açık olacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına tabir olunur.

Rüyada sarı kurdele görmek zor durumlara düşüleceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments