Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin kurdelesi görmek

Rüyada gelin kurdelesi görmek

Rüyada gelin kurdelesi görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, sorunlarını aşacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, geniş bir ev satın alacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına delalet eder.

Rüyada gelin kurdelesi gördüyseniz:

  • Size bağlı kişilerle vakit geçirmeniz bazı görev veya sorumluluklarınızdan kurtulmanıza yardım edebilir.

Rüyada gelin kurdelesi görmek hastalıklardan kurtulacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada kırmızı kurdele bağlamak hayata karşı cesaretleneceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı kurdele takmak elinin darda kalmayacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada nişan kurdelesi yutmak hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine yorulur.

Rüyada pembe kurdele görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada nişan kurdelesi görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, doğru karar veremeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada kırmız kurdele görmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına delalet eder.

Rüyada renkli kurdele görmek amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments