Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı kurdele görmek

Rüyada sarı kurdele görmek

Rüyada sarı kurdele görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, sayılacağına ve sevileceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, makam ve rütbe edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı kurdele gördüyseniz:

  • En ufak şeyi dahi büyütmeye devam etmeniz durumunda, stratejik anlamda çok büyük hatalar yapma riskiniz artabilir.

Rüyada sarı kurdele görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada nişan kurdelesi görmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, tebrik edileceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine işaret eder.

Rüyada yüzük ve kurdele görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına yorulur.

Rüyada siyah kurdele görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, konfor içinde olacağına yorulur.

Rüyada kırmızı kurdele almak istemediği halde borçlanacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada nişan kurdelesi yutmak kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil kurdele görmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı kurdele takmak sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments