Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz külot giydiğini görmek

Rüyada beyaz külot giydiğini görmek

Rüyada beyaz külot giydiğini görmek çevresindekilerle arasının açılacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına yorulur.

Rüyada beyaz külot giydiğini gördüyseniz:

  • Şef, işveren ya da aile büyükleriniz gibi kimselerden gelen olumlu yaklaşımlar sizi şaşırtabilir.

Rüyada beyaz külotlu çorap giymek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz külot giymek büyük başarıların göğüsleneceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz külot giydiğini görmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, şeref ve rütbeye, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada siyah külot giymek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına delalettir.

Rüyada bayan külotu giymek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada kırmızı külot giymek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kötü yollara gireceğine inanılır.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, sorunlarının çözüleceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına delalettir.

Rüyada temiz külot giymek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments