Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük kedi öldürmek

Rüyada küçük kedi öldürmek

Rüyada küçük kedi öldürmek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, tatsızlıklar çıkacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, hayata küseceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına işarettir.

Rüyada küçük kedi öldürmek gördüyseniz:

  • Belli konularda ders almamakta ısrar ediyorsunuz.

Rüyada küçük kedi öldürmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, düşmanların önlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada çok küçük kedi görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük beyaz kedi yavrusu görmek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına işaret eder.

Rüyada küçük kediler görmek şansın çalışmaya başlayacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine tabir olunur.

Rüyada küçük kedi yavruları görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz küçük kedi görmek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada küçük sarı kedi görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada küçük kara kedi görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, vaaz ve nasihate, hayırlı kapıların açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments