Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz koyun yünü görmek

Rüyada beyaz koyun yünü görmek

Rüyada beyaz koyun yünü görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, hayattan yana keyif bulacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz koyun yünü gördüyseniz:

  • İyi niyetinizden fayda sağlamak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada beyaz koyun yünü görmek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına işarettir.

Rüyada koyunun yününü görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli koyun yünü görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına işarettir.

Rüyada koyun yünü yıkadığını görmek kendisini bir türlü toparlayamayacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyun yün görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yünlü koyun görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine inanılır.

Rüyada koyun yünü kırkmak kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada koyun yün yıkamak alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, aksine daha da zorlaştıracağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments