Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli koyun yünü görmek

Rüyada kirli koyun yünü görmek

Rüyada kirli koyun yünü görmek hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, elini haramdan uzak tutacağına işaret eder.

Rüyada kirli koyun yünü gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri oluşturulması ya da anlaşmalar düzenlenmesi konusunda liderliği ele almanız gerekebilir.

Rüyada kirli koyun yünü görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyun yünü yıkadığını görmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, yıpranacağına, strese gireceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyunun yününü kırpmak bereket ve zenginlik sahibi olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz koyun yünü görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yünlü koyun görmek hayaline kavuşacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, huzura kavuşacağına yorulur.

Rüyada koyun yünü kırpmak ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyun yün yıkamak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, zaferlere doymayacağına alamet eder.

Rüyada temiz koyun yünü görmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, yerinde saymayacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments