Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yünlü koyun görmek

Rüyada yünlü koyun görmek

Rüyada yünlü koyun görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, mutlu bir evliliğe, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi imkânlarının azalacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, şifa göreceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına alamet eder.

Rüyada yünlü koyun gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada yıkanmış koyun yünü görmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada koyun yün görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada koyun yün yıkamak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada koyun yünü kırpmak sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yünlü koyun görmek bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, başarılı işlere imza atılacağına delalet eder.

Rüyada koyun yünü almak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına işarettir.

Rüyada koyunun yününü görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalettir.

Rüyada koyun yünü toplamak eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments