Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyunun yününü görmek

Rüyada koyunun yününü görmek

Rüyada koyunun yününü görmek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, rahatsızlık vereceğine yorulur.

Rüyada koyunun yününü gördüyseniz:

  • Hayattan keyif almanızı sağlayacak görüşmeler, ziyaretler, seyahatler veya kendinizi nasıl şımartıyorsanız, o türde her şey hayata daha olumlu bakmanızı sağlayabilir.

Rüyada koyun yünü toplamak kazancının hiç azalmayacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına delalet eder.

Rüyada koyun yün görmek uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz koyun yünü görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyun yünü kırkmak aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, can sıkıntısının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli koyun yünü görmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyun yünü görmek problemlerin çözüme kavuşacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına yorulur.

Rüyada koyun yünü yıkadığını görmek geleceğine bakacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada koyun yün yıkamak iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments