Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun yünü kırkmak

Rüyada koyun yünü kırkmak

Rüyada koyun yünü kırkmak şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyun yünü kırkmak gördüyseniz:

  • Dalgınlıklar, kararsızlıklar söz konusu olabilir.

Rüyada koyun yünü kırkmak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyun kırkmak yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırkbir sayısı görmek aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, eski enerjisini bulacağına işaret eder.

Rüyada kuzu kırkmak sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kirli koyun yünü görmek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına delalettir.

Rüyada yünlü koyun görmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada koyun yün görmek birçok ortaklık kurulacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyunun yününü kırpmak her istediğini elde edeceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments