Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun yün görmek

Rüyada koyun yün görmek

Rüyada koyun yün görmek aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyun yün gördüyseniz:

  • Açık olun, yoksa kaybeden siz olursunuz.

Rüyada koyun yünü yıkadığını görmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada beyaz koyun yünü görmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyun yünü görmek hayatınızın neşe dolacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada koyun yünü almak moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada koyun yünü kırkmak ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun ve yün görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine tabir olunur.

Rüyada yünlü koyun görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, şükredeceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada koyunun yününü kırpmak yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments