Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kaz avlamak

Rüyada beyaz kaz avlamak

Rüyada beyaz kaz avlamak ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, herhangi zarara uğramayacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, iş hayatının düzeleceğine yorulur.

Rüyada beyaz kaz avlamak gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenizi ya da dış görünüşünüzü mükemmelleştirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada beyaz kaz avlamak evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına işarettir.

Rüyada kaz avlamak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine işaret eder.

Rüyada beyaz tavşan avlamak rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz balık avlamak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada beyaz kaz görmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine delalettir.

Rüyada beyaz kaz sürüsü görmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada beyaz kaz yakalamak evdeki birinin yolculuk yapacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan beyaz kaz görmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments