Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz balık avlamak

Rüyada beyaz balık avlamak

Rüyada beyaz balık avlamak geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, amaçlardan sapmaya, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, yeni işler alacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz balık avlamak gördüyseniz:

  • Herkesin ihtiyaçları karşılandığında daha iş birlikçi olduklarını göreceksiniz.

Rüyada beyaz balık avlamak başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına delalettir.

Rüyada bulanık suda balık avlamak kazancın katlanacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada denizden balık avlamak evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, genç kimselere eğitim vereceğine tabir olunur.

Rüyada derede balık avlamak iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, insanlara öncülük edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin balık avladığını görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada zıpkınla balık avlamak uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına delalettir.

Rüyada birinden balık avladığını görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına alamet eder.

Rüyada akarsuda balık avlamak çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, önün açılacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments