Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kavun görmek

Rüyada beyaz kavun görmek

Rüyada beyaz kavun görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kavun gördüyseniz:

  • Bir kavganın içinde olabilirsiniz.

Rüyada beyaz kavun görmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine inanılır.

Rüyada olgun kavun yemek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına işarettir.

Rüyada kavun aldığını görmek girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, edilen duaların tutacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına işaret eder.

Rüyada kavun soymak karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavun dikmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı kavun görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada olmuş kavun yemek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalettir.

Rüyada kavun karpuz satmak kolaylığa kavuşacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments