Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı kavun görmek

Rüyada kırmızı kavun görmek

Rüyada kırmızı kavun görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, garanti olacak bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kavun gördüyseniz:

  • İhtimal dahilinde teklifler yapmalı, istenilen sonuçları elde edebilmek için işleri değişik yöntemlerle ele almalısınız.

Rüyada kırmızı kavun görmek uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karpuz kavun tarlası görmek sevinçli bir hayat süreceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçtan kavun toplamak hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada kavun karpuz satmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına alamet eder.

Rüyada kavun kokusu almak çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tatlı kavun yemek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına alamet eder.

Rüyada tatsız kavun yemek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada kavun istemek bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments