Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgun kavun yemek

Rüyada olgun kavun yemek

Rüyada olgun kavun yemek sağlıklı bir kişi olmaya, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine inanılır.

Rüyada olgun kavun yemek gördüyseniz:

  • İşleri boşvermek ya da sorumluluğu devretmek nedeniyle kazancınız azalabilir.

Rüyada olgun kavun yemek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada olgun kavun görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına işarettir.

Rüyada olgunlaşmış kavun görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine rivayet eder.

Rüyada olgun ayva yemek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, sıkıntılarının geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada olgun dut yemek çok huzurlu bir duruma geleceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına işarettir.

Rüyada olgun kayısı yemek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada olgunlaşmamış kayısı yemek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada olgunlaşmamış üzüm yemek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments