Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı karanfil vermek

Rüyada kırmızı karanfil vermek

Rüyada kırmızı karanfil vermek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, hanesinin bollukla dolacağına inanılır.

Rüyada kırmızı karanfil vermek gördüyseniz:

  • Aya özgüven patlamasıyla başlıyorsunuz.

Rüyada kırmızı karanfil almak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı beyaz karanfil görmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine yorulur.

Rüyada kırmızı karanfil koklamak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı karanfil aldığını görmek hidayete erip huzuru bulacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı karanfil dağıtmak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, işlerinin günden güne azalacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı karanfil vermek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada kırmızı karanfil buketi görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, çok daha büyük işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı ve beyaz karanfil görmek büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments