Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin kakasını görmek

Rüyada bebeğin kakasını görmek

Rüyada bebeğin kakasını görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada bebeğin kakasını gördüyseniz:

  • Gerek zihinsel, gerekse fiziksel olarak son derece aktif durumdasınız.

Rüyada bebek kakası temizlemek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına delalettir.

Rüyada kaka yapmış bebek görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazanç ve kar getireceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada erkek bebeğin kaka yaptığını görmek sevdiklerinin hep yanında kalacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına yorulur.

Rüyada bebeğin kakasını yıkamak yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, sevinç ve mutluluğa tabir olunur.

Rüyada bebeğin kakasını görmek hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek ve kakasını görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada bebek ve kaka görmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına tabir olunur.

Rüyada bebek kaka görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments