Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kaka yaptığını görmek

Rüyada beyaz kaka yaptığını görmek

Rüyada beyaz kaka yaptığını görmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, yollarının açılacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bahtının da çok parlak olacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmeseniz de, karşı taraf fazlasıyla gayret göstereceğe benziyor.

Rüyada beyaz kaka yaptığını görmek kazancın devamlı olacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kaka görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına inanılır.

Rüyada beyaz kaka yapmak doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kakalı bez yıkamak kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun kakasını yaptığını görmek kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada insan kakası temizlemek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalete kaka yaptığını görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada bebek ve kaka görmek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tuana

Rüyamda kapıma tanimadigin insanlar gelmiş içeri girip zarar vermek istiyorlar bende polisi arıyorum tuvalete gidiyorum beyaz sıvı şeklinde ishal gibi altıma yaptığımı görüyorum altımı tuvalet kağıdıyla yarım yamalk silip kalkıyorum çünkü polislerin geldiğini duyuyorum ama gelmiyorlar