Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kakası görmek

Rüyada kakası görmek

Rüyada kakası görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, özel hayatının renkleneceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kakası gördüyseniz:

  • Bırakın olduğu gibi kalsın.

Rüyada kakayı temizlemek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğunun kaka yaptığını görmek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada banyoda kaka yapmak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına rivayet eder.

Rüyada üzerine kaka yaptığını görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına delalet eder.

Rüyada bebek kaka görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada kakada kıl kurdu görmek ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, başarılı bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada leğene kaka yapmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada ağızdan kaka yapmak kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments