Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kaka yapmak

Rüyada beyaz kaka yapmak

Rüyada beyaz kaka yapmak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, daha fazla gelire kavuşacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına inanılır.

Rüyada beyaz kaka yapmak gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, finansal bir düzenleme, miras, nafaka, burs, prim v.b başlıklı bir kazanç ya da bir yatırım söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz kaka yapmak kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada çok kaka yapmak bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kaka yapmak ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, onların güvenini sarsacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine yorulur.

Rüyada eline kaka yapmak eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına rivayet eder.

Rüyada kaka ve çiş yapmak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sokakta kaka yapmak zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada ortalığa kaka yapmak elini eteğini hayattan çekeceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Rüyada iç çamaşırına kaka yapmak ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, üstünlük elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments