Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kakasını temizlemek

Rüyada kakasını temizlemek

Rüyada kakasını temizlemek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, başarılarının ve kazancının artacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, başına uğursuzluklar geleceğine işaret eder.

Rüyada kakasını temizlemek gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmayın.

Rüyada kakasını temizlemek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, hayallerin yarıda kalacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada kaka yapıp temizlemek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, rahatsızlık vereceğine, sahip olduklarının eksileceğine alamet eder.

Rüyada tuvalete kaka temizlemek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet eder.

Rüyada kaka temizlemek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalette kaka temizlemek kısmetlerinin çoğalacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada kendi kakanı temizlemek güzel günler geçireceğine, işlerinin yaver gideceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada birinin kakasını temizlemek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına işarettir.

Rüyada bebeğin kakasını temizlemek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments