Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kaban giymek

Rüyada beyaz kaban giymek

Rüyada beyaz kaban giymek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, ticaretin büyüyeceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kaban giymek gördüyseniz:

  • Duygularınız vizyonunuzu gölgeliyor.

Rüyada beyaz kaban giymek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işarettir.

Rüyada kırmızı kaban giydiğini görmek maddi kriz yaşanacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kaban giymek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada mavi kaban giymek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni kaban giymek işbirliği içinde olacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada uzun kaban giymek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada mont kaban giymek yapacağı o işi onaylamayacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının kaban giydiğini görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments