Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının kaban giydiğini görmek

Rüyada arkadaşının kaban giydiğini görmek

Rüyada arkadaşının kaban giydiğini görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, ulvi kimse haline geleceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının kaban giydiğini gördüyseniz:

  • Sağlıksız veya mantıksız iş, ilişki veya durumları sürdürmenin faydası olmadığını düşünebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının kaban giydiğini görmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada lacivert kaban giymek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, uzun ve hayırlı bir ömre yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı kaban giydiğini görmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına inanılır.

Rüyada mavi kaban giymek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, hayatın yoluna gireceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kabanını giymek maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada uzun kaban giymek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, kazançlı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mont kaban giymek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına işarettir.

Rüyada üst üste kaban giymek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments