Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ışıklar görmek

Rüyada beyaz ışıklar görmek

Rüyada beyaz ışıklar görmek rütbe alacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, kısmetin bollaşacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, kızgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ışıklar gördüyseniz:

  • Aşkta duygusallığınız devam edebilir.

Rüyada beyaz ışık görmek insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünde beyaz ışık görmek rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ışıklar görmek sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına alamet eder.

Rüyada büyük beyaz ışık görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine alamet eder.

Rüyada parlak beyaz ışık görmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, yeni mekânlara gireceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz bir ışık görmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz parlak ışık görmek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz ışıklı kapı görmek keyfinin kaçacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments