Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri ve kısa yılan görmek

Rüyada iri ve kısa yılan görmek

Rüyada iri ve kısa yılan görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada iri ve kısa yılan gördüyseniz:

  • Tedbirli olunması gerekiyor.

Rüyada iri ve kısa yılan görmek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada iri büyük yılan görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada iri beyaz yılan görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah iri yılan görmek onlar tarafından çok sevileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına işaret eder.

Rüyada iri ve uzun yılan görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük iri yılan görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada iri yılan öldürmek sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalet eder.

Rüyada iri uzun yılan görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments