Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ip iğne görmek

Rüyada beyaz ip iğne görmek

Rüyada beyaz ip iğne görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aile saadetinin de artacağına, hasretin biteceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ip iğne gördüyseniz:

  • Yapacağınız çok önemli anlaşmalarda karşınızdaki kişiyle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada beyaz ip iğne görmek daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz ip ve iğne görmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada ip iğne görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, problemleri teker teker çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iğneye ip geçirmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada iğneye ip takmak yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına delalet eder.

Rüyada ipi iğneye geçirmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye rivayet etmektedir.

Rüyada iğne deliğinden ip geçirmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iğneden ip geçirmek daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, o kişiye zararının dokunacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments