Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ip iğne görmek

Rüyada ip iğne görmek

Rüyada ip iğne görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, yeterli kimse haline geleceğine, çevreye karşı itibarın artacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine alamet eder.

Rüyada ip iğne gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi ya da yaptıklarınızı herkese göstermek zorunda değilsiniz.

Rüyada beyaz ip ve iğne görmek kazancın gittikçe azalacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ipi iğneye geçirmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, kazancın gittikçe artacağına delalet eder.

Rüyada ip iğne görmek şansın yüzüne güleceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada dikiş iğnesine ip takmak böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ip ve iğne görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına alamet eder.

Rüyada iğneye ip takmak onunla üzülüp, ağlayacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada iğneden ip geçirmek evlerin ayrılacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına rivayet eder.

Rüyada beyaz ip iğne görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments