Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ince yılan görmek

Rüyada beyaz ince yılan görmek

Rüyada beyaz ince yılan görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, hayatının karışacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, kızgınlıkların geçeceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine inanılır.

Rüyada beyaz ince yılan gördüyseniz:

  • Gereken her durumda yapılması gerekeni yaparsanız ummadığınız kolaylıklar göreceksiniz.

Rüyada ince beyaz yılan görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz ince yılan görmek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada ince kısa yılan görmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kısa ince yılan görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine yorulur.

Rüyada ince sarı yılan görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun ve ince yılan görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ince uzun yeşil yılan görmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, insanların saygısının kazanılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil ince yılan görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments