Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ince sarı yılan görmek

Rüyada ince sarı yılan görmek

Rüyada ince sarı yılan görmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada ince sarı yılan gördüyseniz:

  • Size güvenerek hareket eden kişiler olabilir.

Rüyada sarı ince yılan görmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine rivayet eder.

Rüyada ince sarı yılan görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı ince uzun yılan görmek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun ince yılan görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, çok başarılı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada ince uzun yeşil yılan görmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ince yılanlar görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına işarettir.

Rüyada ince yılan görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun ve ince yılan görmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments