Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun ve ince yılan görmek

Rüyada uzun ve ince yılan görmek

Rüyada uzun ve ince yılan görmek bunları en doğru şekilde kullanacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada uzun ve ince yılan gördüyseniz:

  • karşı cinsin olumsuz davranışlarına hedef olabilirsiniz.

Rüyada ince uzun yeşil yılan görmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada uzun ince yılan görmek afiyette olacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına delalettir.

Rüyada uzun ve ince yılan görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah ince uzun yılan görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına delalet eder.

Rüyada ince ve uzun yılan görmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada ince uzun siyah yılan görmek yüksek bir makama geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada sarı ince uzun yılan görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, mesleğine dört elle sarılacağına rivayet eder.

Rüyada ince uzun yol görmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, saygınlığının da artacağına, yanlış yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments