Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ince yılan görmek

Rüyada yeşil ince yılan görmek

Rüyada yeşil ince yılan görmek güç ve para kaybedeceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, ters giden durumların düzeleceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine delalettir.

Rüyada yeşil ince yılan gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğini geliştirmek ya da öncelikli bir hedefe ulaşmak için belli adımlar atmanız gerekiyor.

Rüyada ince uzun yeşil yılan görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, çok günah işleyeceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine delalettir.

Rüyada yeşil ince yılan görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı ince yılan görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ince yılanlar görmek yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, çok zor durumlara düşeceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine inanılır.

Rüyada ince yılan görmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine işarettir.

Rüyada ince kısa yılan görmek en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada ince sarı yılan görmek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ince siyah yılan görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments