Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde iltihap görmek

Rüyada elinde iltihap görmek

Rüyada elinde iltihap görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, sağlığından olacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde iltihap gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız kontrolsüzdür.

Rüyada elinde iltihap görmek alacaklıların kapısını aşındıracağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada karnında iltihap görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, alışveriş yapacağına tabir olunur.

Rüyada kulakta iltihap görmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada vücutta iltihap görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada burun iltihabı görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına işaret eder.

Rüyada iltihab görmek haberler alacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, başarıdan başarıya koşacağına tabir olunur.

Rüyada bacağında iltihaplı yara görmek büyük tartışmalara gireceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada iltihap temizlemek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments