Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iltihab görmek

Rüyada iltihab görmek

Rüyada iltihab görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, bolluğa kavuşacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, haneye nifak gireceğine inanılır.

Rüyada iltihab gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz veya sosyalleşmeniz durumunda alışılmadık bağlantılar kurulabilir.

Rüyada iltihaplı sivilce sıkmak mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına işaret etmektedir.

Rüyada iltihap akması görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada iltihap tükürmek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, geç de olsa huzura erileceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada vücuttan iltihap aktığını görmek kendisine olan güveninin artacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iltihap kusmak hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağında iltihaplı yara görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına delalettir.

Rüyada karnında iltihap görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada gözünden iltihap aktığını görmek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments