Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük beyaz balık yakalamak

Rüyada büyük beyaz balık yakalamak

Rüyada büyük beyaz balık yakalamak işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük beyaz balık yakalamak gördüyseniz:

  • Geçmişte size faydası dokunmuş kişilere yardımcı olabilir veya borcunuz olan grup veya topluluklara maddi manevi borcunuzu ödeyebilirsiniz.

Rüyada büyük beyaz balık yakalamak bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, bir takım sorunlar çıkacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada büyük sazan balığı yakalamak şeytana uyacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına yorulur.

Rüyada çok büyük balık yakalamak çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada denizde büyük balık yakalamak telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına inanılır.

Rüyada büyük balık yakalamak yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada büyük bir balık yakalamak yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, evlatların hayırsız çıkacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada denizden büyük balık yakalamak çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine yorulur.

Rüyada büyük balık yakaladığını görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, kariyerinin yükseleceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments