Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hap içmeye çalışmak

Rüyada hap içmeye çalışmak

Rüyada hap içmeye çalışmak aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına işaret eder.

Rüyada hap içmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Her şeyi son derece kolaylaştıracak olan buluş veya fikirler üretmeniz mümkündür.

Rüyada hap içmeye çalışmak beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hap içtiğini görmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının hap içtiğini görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, hayırlı yollara gireceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada hap içip zehirlenmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, kişinin malını kaybedebileceğine tabir olunur.

Rüyada hap içememek işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, malının ve parasının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada beyaz hap içtiğini görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine delalet eder.

Rüyada birinin hap içtiğini görmek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, patron koltuğunda oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigara içmeye çalışmak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments