Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hap içtiğini görmek

Rüyada hap içtiğini görmek

Rüyada hap içtiğini görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, bolluk içinde yaşamaya, kendisini üzen konuların kapanacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hap içtiğini gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinizi aşırı kıskançlık hisleri yüzünden ya da herhangi bir sebepten karıştırmaya eğilimlisiniz.

Rüyada hap içememek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin hap içtiğini görmek siparişlerinin çoğalacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının hap içtiğini görmek davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada hap içtiğini görmek hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına işaret etmektedir.

Rüyada hap içip zehirlenmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, yeni fırsatlar sunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hap içmeye çalışmak büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada beyaz hap içtiğini görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini hapse girdiği görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments