Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hap içememek

Rüyada hap içememek

Rüyada hap içememek hayata karşı cesaretini kıracağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada hap içememek gördüyseniz:

  • Mantıklı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada başkasının hap içtiğini görmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin hap içtiğini görmek başarının garantileneceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hap içmeye çalışmak sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, rahat bir nefes alacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hap içip zehirlenmek üzüntülerin son bulacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına işarettir.

Rüyada hap içememek kirli işlere bulaşacağına, evlat sahibi olunacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada hap içtiğini görmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine işarettir.

Rüyada beyaz hap içtiğini görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz hap görmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments