Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hap içip zehirlenmek

Rüyada hap içip zehirlenmek

Rüyada hap içip zehirlenmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada hap içip zehirlenmek gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar huzurunuzu bozabilir.

Rüyada hap içip zehirlenmek işlerinde verimin artacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına yorulmaktadır.

Rüyada zehir içip kusmak mal veya dünyalığına gelecek zarara, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada zehir içtiğini görmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına delalet eder.

Rüyada birinin zehir içtiğini görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine inanılır.

Rüyada birinin hap içtiğini görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada hap içmeye çalışmak kurulu düzeni olacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, sağlığının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada hap içtiğini görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, sorunlarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının hap içtiğini görmek çekilen acıların unutulacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments