Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi güvercin yakalamak

Rüyada kahverengi güvercin yakalamak

Rüyada kahverengi güvercin yakalamak rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, yeni yatırımlar yapacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, başarılarının düşeceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kahverengi güvercin yakalamak gördüyseniz:

  • Sınır koymak istediğiniz konular olabilir.

Rüyada kahverengi güvercin yakalamak verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi güvercin görmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada güvercin yakalamak rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercin yakaladığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin yakaladığını görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine işaret eder.

Rüyada güvercin yavrusu yakalamak geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına delalet eder.

Rüyada beyaz güvercin yakalamak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine rivayet eder.

Rüyada renkli güvercin yakalamak rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments