Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gözlü adam görmek

Rüyada mavi gözlü adam görmek

Rüyada mavi gözlü adam görmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü adam gördüyseniz:

  • Şansa bağlı konulardan bazı kazançlar elde edebilirsiniz.

Rüyada mavi gözlü bir adam görmek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada mavi gözlü adam görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üç gözlü adam görmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada tek gözü kör adam görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz gözlü adam görmek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dört gözlü adam görmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına inanılır.

Rüyada gözü kör adam görmek bir daha kopmayacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil gözlü adam görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments