Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah gözlü adam görmek

Rüyada siyah gözlü adam görmek

Rüyada siyah gözlü adam görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, bol rızık sahibi olunacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah gözlü adam gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiye zaman ayırmanız ilişkinizi güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada siyah gözlü adam görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada gözü kör adam görmek fakirlik yaşayacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üç gözlü adam görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, işlerin günden güne bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör adam görmek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil gözlü adam görmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına yorulur.

Rüyada kırmızı gözlü adam görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalet eder.

Rüyada mavi gözlü bir adam görmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz gözlü adam görmek gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, içinin rahatlayacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments