Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dört gözlü adam görmek

Rüyada dört gözlü adam görmek

Rüyada dört gözlü adam görmek parasız ve işsiz kalacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, iyi zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dört gözlü adam gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya planlarının hoşunuza gideceğini uman kişilerin fikirlerini saçma bulabilirsiniz.

Rüyada tek gözü kör adam görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah gözlü adam görmek başarıyla geleceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine delalettir.

Rüyada kırmızı gözlü adam görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada mavi gözlü bir adam görmek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, asık yüzlerin güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tek gözlü adam görmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mavi gözlü adam görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına işaret eder.

Rüyada beyaz gözlü adam görmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil gözlü adam görmek rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments