Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gömlekli birini görmek

Rüyada beyaz gömlekli birini görmek

Rüyada beyaz gömlekli birini görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz gömlekli birini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun edecek ya da öz güveninizi arttıracak alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz gömlekte leke görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine delalettir.

Rüyada üzerinde beyaz gömlek görmek kudret ve hidayet sahibi olacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz gömlek vermek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz ütülü gömlek görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasının beyaz gömlek giydiğini görmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz gömlek ütülemek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına delalettir.

Rüyada birinin üstünde beyaz gömlek görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada beyaz renk gömlek giymek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments