Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gömlekli kadın görmek

Rüyada beyaz gömlekli kadın görmek

Rüyada beyaz gömlekli kadın görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlekli kadın gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi çekinmeden ortaya koyabilirseniz, son derece başarılı olabilirsiniz.

Rüyada beyaz gömlekli kadın görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, huzurlu, mutlu olacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek kadın görmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın gömleği görmek rahat yaşayacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını beyaz gömlekle görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, yanlışlara düşeceğine, işlerinin baltalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz gömlekli erkek görmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek giyen erkek görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına yorulur.

Rüyada beyaz gömlek istemek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine rivayet eder.

Rüyada lekeli beyaz gömlek görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments