Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömleğini kaybetmek

Rüyada gömleğini kaybetmek

Rüyada gömleğini kaybetmek eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, istediği noktalara ulaşacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gömleğini kaybetmek gördüyseniz:

  • Yaşam biçiminizde veya yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada beyaz gömlek kaybetmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada gömleğini kaybetmek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada gömlek kaybetmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renk gömlek görmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, haksızlık edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüden gömlek almak elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına işaret etmektedir.

Rüyada gri gömlek görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada beyaz gömlek yıkamak rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına tabir olunur.

Rüyada gömleği iliklemek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments