Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz etek giydiğini görmek

Rüyada beyaz etek giydiğini görmek

Rüyada beyaz etek giydiğini görmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada beyaz etek giydiğini gördüyseniz:

  • Parasal problemlerinizin üstesinden gelebilmek için dostlarınızdan biraz yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada beyaz etek giymek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, kindar olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz uzun etek giymek başarı için fırsatların artacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tül etek giymek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz mini etek giymek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, kazancının günden güne çok artacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz etek ceket giymek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, hayatının zaferlerle dolacağına işaret eder.

Rüyada siyah beyaz etek giymek maddi olarak epey kayıp verileceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz etek giydiğini görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun beyaz etek giymek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments