Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz eldiven giymek

Rüyada beyaz eldiven giymek

Rüyada beyaz eldiven giymek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz eldiven giymek gördüyseniz:

  • Yeni tanışacağınız kişlerden kolayca etkilenebilirsiniz.

Rüyada beyaz eldiven giymek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, ayrılık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada siyah eldiven giydiğini görmek huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına yorulur.

Rüyada gelinlik eldiveni giymek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada tek eldiven giymek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah deri eldiven giymek rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada ameliyat eldiveni giymek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, işlerin hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah eldiven giymek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına delalettir.

Rüyada yeşil eldiven giymek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments