Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ameliyat eldiveni giymek

Rüyada ameliyat eldiveni giymek

Rüyada ameliyat eldiveni giymek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, kırgınlıklar yaşanacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ameliyat eldiveni giymek gördüyseniz:

  • Açıkça ortada olan şeylerin dile getirilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada ameliyat eldiveni giymek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ameliyat eldiven görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada ameliyat eldiveni görmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlik eldiveni giymek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, geride bırakacağına, hedeflerini tutturacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah eldiven giydiğini görmek güzel bir hayatı olacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz eldiven giymek borcunu ödeyeceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada siyah deri eldiven giymek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil eldiven giymek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, çok yoğun çalışacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments